teisipäev, 19. veebruar 2008

Uisutamas

Katre algatatud ettevõtmine sõbrapäeva eelõhtul saigi teoks - üle pika aja üks ühine tegemine :) Mina, tuleb tunnistada, olin sel talvel tegelikult alles esimest korda uiskudel. Tuult trotsides kimasime mööda jääd. Merce ja Mona elasid meile kaasa. Kohvikuplaan lahenes ka kõige paremal viisil ehk siis rimist küpsisetort ja pakk piima kaas ning külla - Merce poole. Igati vahva oli.

Kuna kell on hetkel 7.30 hommikul, siis pikemat juttu lihtsalt ei tule - lisan mõned pildid, mis on aga rohkem väärt kui tuhat sõna.... :p


Paar päevakest hiljem käisid mõned tegelased veel uhkeid rataskaari ja pääsukesi tegemas, riputan need kaks pilti ka siia üles :P
Ja nüüd tööle ;)

1 kommentaar:

Evelyn ütles ...

Tahan piltidele juurde lisada, et oli väga vahva ettevõtmine.

Konarlikul jääl sinkavonka jalas loksuvate uiskudega tiirutamine hääde sõprade seltsis oli paras sõbrapäeva eelõhtu ettevõtmine.

Ja armas Monake ukerdas emme valvsa pilgu all ja püüdis oma näppe mitte suurte onude uiskude alla jätta. Temast ikka üks tore pliks saab:)

Ja et end natike kiita, tunnen ma end nüüd osavamana kui enne- oskan nimelt kahel jalal korraga päris uisutaja moodi liuelda!

Samas ei saa jätta kiitmata Katret kes raami ja uiske trotsides muutus peale tublide õlatugedega paari tiiru tegemist päris meisterlikuks:) JOU!KATRE!

Ja et lõbu ei lõpeks, kutsus Merce meid oma uhke kohvimasina võlusid maitsma. Martin sõidutas meid ostlema millegipärast Merce kodust üsna kaugele Rimisse, aga pale pikka tordivalmist saime tordi ka välja valitud (häda kui kondiitriimesid letis nii laialt saada on- kellele ei meeldi želee, kellele vahukoor, kellele nõukaaegne kaunistus:)

Imetlesime siis Monat ja naersime niisama...

Merce imemaitsva kohvi tõttu unelesin veel pikalt ja kõik mõtted said selgeks:)

Teeme jälle!