neljapäev, 24. juuli 2008

PÄRNU TRIP

Varahommikused pilved ja hall taevas eile hommikul hajusid ning kell 9 oli päike juba kõrgel ning soojakraadid meelitasid õue. Katre üleskutsutud plaan Pärnu päevitama minna hakkas jumet võtma. Kell 10 olime otsapidi juba Tallinnast väljas. Pärnus oli ilm mõnus. Esimene plaan oligi naisterand, päike ja mõned ujumisliigutused. Plaan osutus nii heaks, et lebotasime rannas kuni poole neljani välja. Siis aga hakkas kõhus pisike näljatunne endast märku andma ja nii sai mindud söögikohta otsima. Päris sellist hubast ja mõnusat kohta me esimese hooga ei leidnud. Maandusime ühes igavusest haigutavas trahteris - ahjukartulid olid head, hapukoort jagati kõikidele toitudele ohtralt ning tõeliselt isutekitav oli Katre kohupiimakreem puuviljadega. Edasi jätkus tegevus sektsioonides, Katre ja Silja tegid väikese kvalitatiivse uuringu rannapromenaadi läheduses olevatest noormeestest mina, Liina ja Kristi tegime kiirülevaate kaubandusest ning maandusime õige pea Pühavaimu tänavas Piccadilly Cafes. Väga mõnus kohake, käsitööna valmistatud maiustuste, suurepärase teevalikuga, laialdase kuumast šokolaadist kokkusegatavate jookide nimekirja ning muude huvitavate pakkumistega nagu näitaks valge šokolaad kanepi lehtedega :) jne. Veinivalikuga tutvumine jäi järgmiseks korraks.
Ehkki koduteele asusime mõistlikult poole kaheksa paiku jõudsime Tallinna "plaanipäraselt" hiljaõhtul ;) Ning see asine noormees, kes meist jalgrattaga Tallinn Pärnu mnt mööda vuhises, kadus niisama äkitselt nagu ta ka ilmus :p

2 kommentaari:

wilmake ütles ...

Vahva ikka kui keegi viitsib teisi organiseerida kuhugi minema (isegi kui see toob endaga kaasa ebamugavusi) - tänud Sulle Katre :)

kaTre ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.