neljapäev, 9. aprill 2009

Ah, et Sul ikka on kummikud...


Tarsi talu ja Kaeva raba asuvad Raplamaal. Loodusrada on iseenesest lühike, kõigest 900 meetrit, aga see eest sobilik pisematele ja pühapäevamatkajatele :) Tarsi talu peremehel on põnevaid ehitisi oma hoovis ja lahkelt lubas ta ka meie jaoks lõkke üles teha. Võid siis matkakotti paar grillvorsti ja termose sooja tee ka pista.
Anna teada, kas oled tulija või jääd koju koti peale põõnama! Päike pidi ilmajaama andmetel laupäeval igal juhul paistma :)


15 kommentaari:

Heidi ütles ...

Tulen küll!
Kolm jänkut, kes juba sooja kevadet tahavad otsida ja suu magusaks teha.

Unknown ütles ...

Hanneloore ja Hannes issi ja emmega tulevad küll matkama ja jäneseid otsima!

Merce ütles ...

monale ka pakuks munade otsimine ja leidmine huvi...ilmselt mulle ka. nüüd peame vaid täna otsutama, kas mona on lõplikult terve või veel mitte :)

Evelyn ütles ...

Evelyn ütleb, et tema tuleb ka laupäeval mune otsima. Tuleb üksipäini.

kaTre ütles ...

Ühinen ka :), ilma kummikuteta paraku :(

wilmake ütles ...

Väga vahva, et meil nii palju kuldmunajahtijaid on :)

Evelyn ütles ...

Tekkis küsimusi: kuidas ja kellega koos mune otsima võiks sõita? Ehk kes on plaaninud minna autoga ja keda ta tahaks veel peale võtta? Saan aru, et Kristi auto on rivist väljas ja jäi mulje, et Katre oma ka, mina ei julge nii pikal teel veel sõprade elusid kanda. See teeb kokku juba kuus istekohatut. Arutame, kuidas saaks nii et saaks.

wilmake ütles ...

Kas Katre auto on katki? Täna hommikul sai Katrega räägitud, et võtab Kristipere peale ja Evelyn saab siis valida, et kas Heidi peale või meie peale. Merce on ka perega tulemas - nii et ruumi peaks olema :)

kaTre ütles ...

Minu auto ei ole katki, sõita saab. Viitasin lihtsalt minu auto puhul ootamatutele olukordadele. Loodetvasti neid homme ei teki.

kaTre ütles ...

Ahjaa, kus me homme kohtume? Äkki võiksin ülejäänud autojuhtidega Viljandi mnt alguses kohtuda?

wilmake ütles ...

Esialgu tegime plaani, et saame kokku Planeedi tn, aga vabalt võib ka Viljandi mnt alguses :) Teeme hommikul jooksvalt telefoni teel kokkulepped kokkusaamiste asjus - nii vist kõige lihtsam ;p

Heidi ütles ...

Mulle oleks mugavam Viljandi mnt RMK parklas oodata.Kui keegi minuga ei tule

kaTre ütles ...

Planeedi tn kohtumispaik ei ole sugugi paha :) lihtsalt kui Õismäele sõidan, siis oleks see selline edasi-tagasi sõitmine. RMK parkla on väga hea.

kaTre ütles ...

huvitavat lugemist ka :)

http://www.folklore.ee/Berta/tahtpaev-lihavotted.php

wilmake ütles ...

teeme siis kohtumispaiga viljandi mnt RMK parklas, mitte et ma teaks kus see on, aga Martin vast teab. Kas Heidi võtab Evelyni peale - Evelyn pidi hellama. Mercele annan ka kohtumispaiga teada ;)